FAQ

Hvordan installeres en automatiske brusekabine?  

En automatisk brusekabine er en plug-and-play løsning, som bruger baderummets eksisterende installationer. Det vil sige brusebatteri, gulvafløb og stikkontakt på 230V – 10 Amp, som typisk er standard i badeværelset. Den automatiske Brusekabine kræver ingen bygningsindgreb, hvilket gør den let at installere.

 

Hvor lang er levetiden?  

Den automatiske Brusekabine er bygget til at kunne holde i mange år. Overholder du serviceeftersyn hvert andet år, forlænger vi garantiperioden fra de normale 2 til hele 5 år. Ved normalt brug kan du forvente at få glæde af din automatiske brusekabine i mere end 10 år.

 

Hvad hvis jeg flytter?  

Den automatiske Brusekabine er en plug-and-play løsning, som ikke kræver bygningsindgreb og specielle installationer. Hvis du skal flytte, frakobler du den, og tager den med dig til dit nye hjem.

Ønsker du hjælp til at flytte din automatiske brusekabine, gør vi det gerne for dig.

 

Hvor meget fylder en automatisk brusekabine?

Den automatiske Brusekabine er modulopbygget, og størrelsen kan derfor variere alt efter den plads der er til rådighed. ”Taget” på kabinen vil være afgørende for størrelsen, og kan f. eks være 100 cm x 100 cm eller 80 cm x 120 cm. Dog er minimumslængden på en tagside 80 cm.

 

Hvad koster en automatisk brusekabine?  

En automatisk brusekabine model Clean Basis koster DKK 109.850 ekskl. moms. Opsætning efter timebetaling koster ca. DKK 5.500 ekskl. moms plus transport. Oplæring af personale, hvis der er brug for det, koster DKK 4.000 ekskl. moms.

En automatisk brusekabine kræver et servicebesøg som minimum hvert andet år, hvilket koster 3.885 dkr. eksklusiv moms. Hertil kommer varierende udgifter til kørsel alt efter lokation.

Det er muligt at købe ekstra hard- og software til Den automatiske Brusekabine, f.eks. fjernbetjening, irisstyring, trådløst samtaleanlæg eller indvendig visning af instruktionsvideo. Priser kan oplyses ved kontakt.

 

Hvad forbruger en automatisk brusekabine?  

En automatisk brusekabine bruger 10,5 liter vand per minut. Til sammenligning bruger et normalt brusebad i gennemsnit 9 liter vand per minut.

En automatisk brusekabine bruger ca. 3,5 KW på et 10-minutters bad. Hvis en KW koster DKK 2,25, vil du have en eludgift på ca. 8-10 kr. pr. bad.

 

Hvordan betjenes en automatisk brusekabine?  

Den automatiske Brusekabine betjenes via en trykfølsom skærm monteret udvendigt på kabinen, eller ved hjælp af en tablet/computer. Programmet er let og guider dig intuitivt igennem hele processen. En vandtæt fjernbetjening kan tilkøbes, og gør det muligt for den badende at ændre sit bad undervejs.

 

Hvordan rengøres en automatisk brusekabine?  

Den automatiske Brusekabine afslutter et bad med en automatisk renseproces, som desinficerer kabinen og fjerner kalk i systemet. Renseprocessen har vist sig meget effektiv, og efterlader færre bakterier på flader end manuel rengøring. Synligt snavs skal fjernes manuelt med en blød klud og almindeligt rengøringsmiddel.

 

Hvor lang leveringstid har i?  

Når du bestiller en automatisk brusekabine er der i øjeblikket en leveringstid på 8- 10 uger.