Private Hjem

En stor nyhed til alle der ikke  kan tage et bad selv

Den automatiske brusekabine er her, gennemtesten og afprøvet i virkeligheden, klar til installering.
Den er dansk udviklet af et erfarent udvikler team fra Fokdal Springvand ApS.

Til brug i hjemmet:
Mange beboere i eget hjem får ikke et bad særlig ofte, hvis man skal have hjælp til det. Det kan være at

man har svært ved at betjene badet, eller man har svært ved at få tøjet af eller på. Så må man vente på hjælp fra andre. Og det kan være frustrerende og ydmygende.
Med den automatiske brusekabine kan de, der selv kan få tøjet af, få et bad når de vil. Det med at få tøjet på igen, kan så vente indtil der kommer en hjælpende hånd. Så må man nøjes med en badekåbe imens.

Fordelene er følgende:
Man kan få et bad, –  endda når man selv vil!
Badesituationen bliver mere værdig, – man kan selv vaske sig, for det meste.
Brusebadet  har et hygiejneskyl der er  formidabelt, det virker; se testresultaterne.

Set fra kommunens side,  kan en automatisk brusekabine sparer et besøg hos de borgere der nu kan tage et bad selv. Har borgeren behov for hjælp til at få tøjet af og på, kan medarbejderen løse andre opgaver mens badet foregår.

Tag brusekabinen med hvis du skal flytte
Da den automatiske brusekabine ikke kræver bygningsindgreb for at blive stillet op eller taget ned, kan den flyttes på en eftermiddag. Brusekabinen bruger rummets installationer: gulvafløb, blandingsbatteri og stikkontakt.

Et badeforløb
Et badeprogram består af:

  • Opvarmning af rum og vand, for at sikre en jævn temperatur når man går i bad
  • Overbrusning med varmt vand, fra de fire ben. Stort hygiejneskyl.
  • Vask med sæbe, der er  iblandet vandet
  • Afskylning med rent vand
  • Tørring fra infrarøde paneler i loftet og varm luft der blæses op forneden

Elementerne kan varieres og forlænges helt som man ønsker. Man kan justere rækkefølgen på dyserne, hvor længe badet skal vare, vand temperaturen, strålernes styrke, og om  man ønsker vand i hovedet og hår.

Det er muligt at stå op, eller sidde på f.eks. en toiletstol. Justerbare håndtag i alle sider, sikre stabile greb. Der er håndbruser som kan benyttes til hårvask, den giver også mulighed for selv at hjælpe til efter evne.  Indbygget stort hygiejneskyl, sikrer god nedre hygiejne.
Brusekabinen husker sit program fra gang til gang. Der kan indtastes programmer for alle de personer der skal bruge badet.

Når badet er afsluttet, kan man starte en automatisk rengøringsproces af brusebadet. Det fjerner alle bakterier og kalkrester.

Software kan udbygges  med forskellige funktioner f.eks.: Fjernbetjening, trådløst samtaleanlæg, stemmestyring, iris-styring, mv.

Den automatiske Brusekabine er online, og softwaren opdateres automatisk.