Hvad er en automatisk brusekabine?

Et bad efter individuelle ønsker:

Med et tryk på en knap, kan brugeren selv tage et bad med efterfølgende tørring. Begge dele er skræddersyet efter individuelle ønsker og behov. Hvor vandet skal komme; justere rækkefølgen på dyserne, hvor længe badet skal vare, vandets temperatur og strålernes styrke.  Der er et kraftigt hygiejneskyl. Hver bruger af brusekabinen får sit eget program.

Let og hygiejnisk rengøring.

Når badet er afsluttet, og brugeren har forladt kabinen, starter en rengøringsproces. Kabinen registrerer, via sensorer i loftet, at der ikke længere er nogle mennesker i kabinen. Derefter startes rengøringsprogrammet, som fjerner alle bakterier, coronavirus, alt organisk materiale og alle kalkrester.
Mens renseprogrammet kører, blinker lyset i kabinen, som en advarselsforanstaltning.

 Gennemtænkt modulopbygning giver mulighed for fleksibel størrelse.

Den automatiske brusekabine er modulopbygget. Hvert modul er et ben, der fungerer, som en selvstændig bruseenhed. Brusekabinen kan opsættes inde i en eksisterende brusekabine, eller som en selvstændig brusekabine i badeværelset. Modulerne gør det muligt, at regulere kabinens størrelse, alt efter behov, eller helt at udelade mellemstykker, og montere ”bruseben” direkte på eksisterende vægge. Samtidig giver det også fri adgang for kørestole, da kabinen hverken har trin eller forhøjninger. Er der kun plads til 2 eller 3 ”bruserben”, kan det også sagtens lade sig gøre, at opnå et bad med en høj grad af velvære og hygiejne.

 

Ingen omkostninger til nye installationer.

Den automatiske brusekabine tilsluttes det almindelige blandingsbatteri, og en stikkontakt på 230V – 10 Amp, som typisk er standard i badeværelset. Vandet løber direkte til afløbet i gulvet.

 

Stå eller sid.

Brugeren kan enten stå op, eller sidde på f.eks. en badeskammel eller toiletstol. Der er gode håndtag at holde i på alle sider. Det eneste krav er, at brugeren er i stand til at sidde selv.

 

En hygiejnisk badeoplevelse med velbehag – fra start til slut.

Brusekabinen er indbydende varm at opholde sig i både før, under og efter et bad, da den opvarmes af infrarøde paneler i loftet. Når vandet opnår den ønskede temperatur, kommer bløde stråler ind fra de mange dyser i brusebenene. Der er koblet en håndbruser på, som bl.a. kan benyttes til hårvask.

Et badeprogram består af disse faste elementer:

  1. Forskyl med varmt vand
  2. Vask med sæbe – direkte fra dyserne
  3. Afskylning af sæbevand
  4. Afsluttende tørreprogram

Der er indbygget hygiejneskyl, som udfører et effektivt og sundhedsfremmende nedre toilette.

Elementerne kan kombineres, varieres, gentages og forlænges helt som man ønsker.

Under hele forløbet, vil farvet lys indikere, hvor i programmet man er.

Der er ikke færre end tre stopknapper. Et placeret uden for kabinen, og to inde i kabinen, hvoraf det ene er i gulvhøjde. Så skulle uheldet være ude, og man falder, er der til enhver tid mulighed for, at stoppe badet.