Hvad er en automatisk brusekabine?

Opbyg et bad efter individuelle ønsker.

Med et tryk på en knap, kan brugeren tage et bad med efterfølgende tørring, skræddersyet efter individuelle ønsker og behov. Første gang man skal i bad, vælger man hvad der skal ske:  rækkefølgen på dyserne, hvor længe badet skal vare, vandets temperatur og strålernes styrke.  Derefter er det bare at trykke start. Brusekabinen kan huske lige så mange personer, som der ønskes.

Let og hygiejnisk rengøring.
Når badet er afsluttet, og brugeren har forladt kabinen, starter kabinen et rengørings program, som fjerner alle bakterier, og alle kalkrester. Mens programmet kører, blinker lyset i kabinen, som en advarselsforanstaltning. 

Gennemtænkt modulopbygning giver mulighed for fleksibel størrelse.
Den automatiske brusekabine er modulopbygget. Den kan passe ind i en eksisterende brusekabine, eller stå selv som en selvstændig brusekabine i badeværelset.  Den giver  fri adgang for kørestole, da kabinen hverken har trin eller forhøjninger. Er der kun plads til  3 ”bruserben”, kan det også sagtens lade sig gøre, at opnå et bad med en høj grad af velvære og hygiejne.

 Ingen omkostninger til nye installationer.
Den automatiske brusekabine tilsluttes det almindeligt bruserblandingsbatteri, og en stikkontakt på 230V – 10 Amp, som typisk er standard i badeværelset. Vandet løber direkte til afløbet i gulvet. 

Stå eller sid.
Brugeren kan enten stå op, eller sidde på f.eks. en badeskammel eller toiletstol. Der er gode håndtag at holde i på alle sider. Det eneste krav er, at brugeren er i stand til at sidde selv. 

En hygiejnisk badeoplevelse med velbehag – fra start til slut.
Brusekabinen er indbydende varm at opholde sig i både før, under og efter et bad, da den opvarmes af infrarøde paneler i loftet. Badet starter først når vandet opnår den ønskede temperatur. Så kommer der  bløde stråler ind fra de mange dyser i brusebenene. Der er koblet en håndbruser på, som bl.a. kan benyttes til hårvask. Og der er et velfungerende hygiejneskyl, der vasker mellem benene.
Et badeprogram består af nogle faste elementer:

  1. Forskyl med varmt vand
  2. Vask med sæbe i vandet
  3. Afskylning af sæbevand
  4. Tørring med varm luft og infrarød varme

Der er indbygget hygiejneskyl, som udfører et effektivt og sundhedsfremmende nedre toilette.Elementerne kan kombineres, varieres, gentages og forlænges helt som man ønsker.Under hele forløbet, vil farvet lys indikere, hvor i programmet man er.

Der er ikke færre end tre stopknapper. Et placeret uden for kabinen, og to inde i kabinen, hvoraf det ene er i gulvhøjde. Så skulle uheldet være ude, og man falder, er der til enhver tid mulighed for, at stoppe badet.